Kabáty zaručujú elegantnosť

Elegantnosť je to, po čom ženy túžia. Želajú si ju najmä vidieť na svojich drahých polovičkách, preto sa častokrát snaží im kupovať oblečenie tohto typu. Čo by ženy dali za muža, ktorý sa vie sám obliecť tak, že je svojím oufitom dostane do kolien! Stačí to len trošku sledovať to, čo sa nosí, a dobre zladiť pár kusov oblečenia. Nie je to predsa nič ťažké. Navyše figuríny v obchodoch s oblečením sú dobrou inšpiráciou.

Tepláky, tenisky a šiltovka so šiltom do strany sa síce nosili, ale nikdy sa ženám tento štýl nepáčil. Ak sa teda nešlo o také typy žien, ktoré nosili podobný štýl. Veď si dajte ruku na srdce – otočili ste sa niekedy za takýmto typom muža? Že vás radšej zaujal formálny štýl? Ten v sebe totiž vždy zahŕňa poltopánky alebo na jeseň či v zime spoločenské topánky ku členkom. K tomu bezprostredne patrí nohavice, v lete tie užšej opäť len k členkom. V zimnom období k takým nohaviciam sadne sveter, pod ktorým sa skrýva košeľa – tento outfit sa stal v poslednej dobe nadmieru obľúbeným, takmer nesmrteľným. Nesmieme zabudnúť na nejaký opasok a samozrejme niečo, aby nám nebola zima – a to kabát. Ten jasne vedie v rebríčku popularity. Zimné bundy či jarné vesty sú dávno v páse. V dnešnej dobe je „in“ pôsobiť svetovo, nie ako každý druhý. Je potrebné, aby sa za vami ľudia otáčali s obdivom a aby od vás brali inšpiráciu. Šaty predsa robia človeka.

Hnedá proste vedie!

Nielen u žien, ale aj mužov tento rok vedú hnedej kabáty rovného alebo vypasovaného strihu. Dodávajú tú potrebnú mieru elegancie a dopĺňajú každý dobrý outfit. Môžete mať v peňaženke rovno nulu a na účte mínusové hodnoty, napriek tomu budete vyzerať ako podnikateľ, bohatý športovec či herec alebo rádoby zbohatlík. Vášmu vzhľadu dodá potrebný luxus. Hnedá farba kabátov je tento rok navyše naozaj trendy. Keď k takému typu kabátov pridáte aj ľahkou šál tmavších farieb a klobúk, budete úplne neodolateľní.