Pripravte deťom najlepšie narodeninovú párty!

Narodeniny sú slávnostnú udalosť, ktorú treba riadne osláviť. Dospelí už nie sú tak nadšení z osláv toho, že sú zase starší, a tak sa väčšinou oslavám vyhýbajú. Deti si je však úplne užívajú, preto im nebráňte v tom, aby si pozvali pár svojich kamarátov zo škôlky či základnej školy. Ak takú oslavu umožníte, budete ten najlepší rodič na svete! Ako takú detskú oslavu narodenín teda usporiadať? 

Pozametajte trochu pod pergolou alebo v altánku, kde bude prebiehať oslava, a hneď potom začnite s prípravami. Prichystali sme pre vás tri hlavné body, na ktoré sa pri príprave takejto detské oslavy nesmie zabudnúť. 

1) Jedlo 

Zo všetkého najdôležitejšie je pripraviť jedlo, ktoré budú deti milovať. Keďže nie každé dieťa jej všetko, preto sa zamerajte na to, čo je u detí najobľúbenejší. Nakúpte chrumky a gumové medvedíky, upečte vynikajúce muffiny s čokoládou. V podvečer im potom ugrilujte nejakú masovú dobrotu alebo im rozrobte táborák, nech si sami opečú špekáčiky alebo len obyčajný rožok nad ohňom. 

Je však nutné nezabudnúť na tortu, ten je naozaj nutnosťou. Tortu by mal byť tak veľký, aby samozrejme nasýtil všetky deti. Pokiaľ bude až moc veľký, potom ho rozkrájate deťom domov – nech si aj rodičia pošmáknou. 

2) Ozdoby 

Správna narodeninová oslava by sa nezaobišla bez ozdôb. Na altánok, pergolu, stromu alebo niekde inde po záhrade rozprestrite balóniky, tiež rôzne narodeninové povrázky či reťaze. Nezabudnite nakúpiť narodeninové čiapočky a samozrejme aj píšťalky a iné podobné srandičky, ktoré budú deti milovať. 

3) Bohatý program 

U detských osláv je najdôležitejšie to, aby sa deti nenudili. Preto im uvážte medzi stromami hojdacia sieť, rozrobte trampolínu, kúpte si drobný skákací hrad. Nezabudnite pustiť skvelé detské pesničky, nech je rozhodne veselo. Slávnostné prípitok navyše skvele doplní program – detské šampanské nájdete v každom obchode.