Salomon

Francúzska značka Salomon ponúka výrobky, ktoré sa vyznačujú okrem rokmi osvedčené kvality a veľké funkčnosti, aj svojim veľmi atraktívnym dizajnom a celkovou prepracovanosťou. Bola založená v roku 1947 zakladateľom Françoisom Salomonom, jeho ženou a synom Georgesem. Z kompletného výrobného sortimentu tejto značky, ktorá ponúka bežecké, outdoorové i lyžiarske vybavenie až po všetko vybavenie na cesty a pre voľný čas si vyberie jednoducho každý. Výber produktov je a ponuka je neustále rozširovaná o módne novinky. 

Sa Salamon nielen na hory 

Naozajstné zapálenie pre zimné športy je práve to, čo motivuje Salomon stále vymýšľať úplne nové technologické novinky, špičkové materiály a strihy, pre oblečenie, športové topánky a tašky. Značka vznikla priamo v srdci francúzskych Álp a od tej doby sa už nikdy nezastavila vo svojom vývoji, vo vymýšľaní stále nových inovovaných vecí a prekonávanie limitov. Neopozeraný športový dizajn ich lyží a perfektne prepracované funkčné oblečenie sú úplne revolučným konceptom, ktorý mení dimenziu lyžiarskeho športu. Značka Salomon sa stala doslova lídrom pre všetkých, pre koho sú vášňou hory. 

Salamon a outdoorové športy 

Značka Salomon je francúzska spoločnosť so sídlom v Metz-Tessy, ktorá vyrába športové vybavenie najmä určené pre lyžovanie, ale aj outdoorové športy. Teraz ju vlastní fínsky konglomerátom Amer Sports, pod ktorého v súčasnosti spadajú aj ďalšie firmy. Ide o jednotkou na trhu pre všetky outdoorové športy. Tiež ich doplnkový tovar, ako sú tašky a batohy sa stávajú legendou, sú vysoko kvalitné, funkčné a inovatívne. Batoh a topánky s prevedenie Salomon znamená silu pri zvládnutí všetkých situácií. Svetový líder v oblasti zimných športov a oudoorových športov je preslávený svojimi vysoko inovatívnymi výrobkami, ktoré sú orientované práve na športový výkon. Značka Salamon tak ponúka dámske, pánske a detské športové oblečenie, topánky, kabelky, tašky, batohy, kufre, doplnky, čiapky, šály, rukavice a športové vybavenie.