Že sukne nepatrí k jesene? Omyl. Tento rok sa sukne nosia

S príchodom chladnejších dní, kedy teploty začali smerovať k nule, sa rad žien rozhodla vytriediť svoje šatníky a priniesť do šatníkov trochu jesene. Odstránili sa zo šatníkov plavky, šaty, tiež šortky a v neposlednom rade aj sukne. Ponúka sa však otázka, či to bolo skutočne dobre. Predsa len šaty a sukne sa dajú nosiť na rôzne príležitosti po celý rok. A tento rok navyše platí aj to, že sukne k jeseni patrí. To napokon hovoria módna jesennej kolekcie, ktoré nedávno zavítali do obchodov s oblečením.

Pokiaľ práve preberáte skriňu a dávate stranou sukne, o ktorých si myslíte, že je na jeseň nevynosíte, radšej si to dvakrát rozmyslite. Sukne totiž aj počas jesene budú to, čo sa nosí. Ide o typicky ženský kúsok, ktorý by nemal byť zanedbávaný, čo módny svet vie. A tak do jesenných kolekcií zasadil skutočne nespočetne veľa rôznych sukní, ktoré sa budú nosiť vo veľkej miere.

Hitom sú plisované sukne

Uvažujete nad tým, že si svoju zbierku sukní rozšírite? Ak áno, odporúčame ju rozšíriť o plisované sukne, ktoré budú v midi dĺžke. Nebojte sa ich zaobstarať vo viacerých kusoch, z toho každý kus bude v inej farbe. Dnes na plisované sukne narazíte na každom rohu, nebojte sa ich. Pekne vyzerajú hlavne s čižmami, ktoré sú označované za najdôležitejšie topánky tohtoročnej jesene.

Denimové sukne sú stálice

K stáliciam v módnom svete patrí jednoznačne denimové sukne, s ktorými zabodujete hlavne vo chvíli, keď si zaobstaráte také, čo budú mať dĺžku približne ku kolenám. Ak navyše denimové sukne budú mať rozparok, máte vyhrané.

Saténové sukne ako novinka na trhu

Ak by sme mali spomenúť novinku na trhu, ktorú väčšina žien ešte nemá vo svojom šatníku, spomenuli by sme saténové sukne, ktoré sú veľmi elegantné, napriek tomu je možné kombinovať s klasickými teniskami. Satén je veľmi ľahký, sukne je teda tiež veľmi ľahká a zároveň lesklá. Aj lesklosť je hlavnou vlastnosť materiálu menom satén. Aj keď by ste povedali, že sa takáto sukňa hodia skôr k lodičkám, skutočne sukne vyzerá pekne aj k obyčajným pohodlným teniskám.