Móda nielen pre štíhle

Svet módy nie je len pre ženy veľkosti S. Aj ženy čo majú pár kíl navyše, si chcú dopriať štýlovú sexi módu, je to tak? Toto si uvedomili aj na svetových mólach a v módnych časopisoch. Preto sa stále viac objavujú modelky plus size.

Čo teda obliecť?

Máme pre vás pár rád, čo je šik pre ženy plnších tvarov. A že je z čoho vyberať. Nebojte sa trochu odhaliť a byť zvodná.

Ukáž ramená

Teplého počasia je potrebné ešte využiť. Preto sa nebojte topov s odhalenými ramenami. Ak máte väčšie poprsie, vyhnite sa volánikom v tejto oblasti. Inak sa medze nekladú. Neváhajte siahnuť po výrazných vzoroch či farbách.

Riflová košeľa

Tento materiál je nadčasový a hodí sa snáď ku všetkému. Túto košeľu môžete obliecť ako k sukni, tak k nohaviciam. Ešte nedávno by sme vás upozornili, že sa máte vyhnúť džínsovým nohaviciam, ale dnes je to inak. Nebojte sa siahnuť k riflové košeľu aj po džínsových nohaviciach, len si dajte pozor, aby bola farba látky iná. Nebojte sa nechať odopnutí nejaký ten gombík pre zvodný dekolt.

Vzory

To že nie ste majiteľkou postavy 90-60-90 neznamená, že musíte chodiť zahalená v čiernej farbe. Krivky ženského tela sa treba nechať vyniknúť. Skúste siahnuť po oblečení s farebnými potlačami, ktoré je trendy a mladistvých. Skvele vás oživí.

Základom všetkého je vybrať ten pravý strih oblečenia, aby sedel vašej postave a ukázal čo treba a naopak schoval, čo ukázať práve nechceme. Ak si neviete rady, požiadajte obsluhu v obchode. Predsa len tieto dámy by mali vedieť, čo vám odporučiť.