HORSEFEATHERS

Ak by ste zatúžili po čisto českej móde, skúste to so značkou Horsefeathers. V deväťdesiatych rokoch to bola len značka, ktorá svoje odevy skladovala v obývacej izbe panelákového domu. Teraz zakladatelia Hanuš Slza a Pavol Kubíček obliekajú celý svet! Plzeňská firma má v súčasnosti sedem obchodov s odevmi. Jedná sa najmä o oblečenie pre snowboardistov a skateboardistov. Keďže sa jedná o čisto českú značku, práve toto jej možno dohnalo taký úspech. Okrem iného aj športy, ktorých sa oblečenia týka, sa stávajú viac a viac populárne, a tak (predovšetkým mladšej generácie) siaha po týchto kúskoch.

Horsefeathers sa zameriava predovšetkým na odevy pre skateboardistov a snowboardistov. V ich ponuke teda nájdete predovšetkým kúsky, ako sú zimné nohavice a bundy, ďalej mikiny či doplnky, medzi ktoré patrí napríklad obľúbené šiltovky s rovným šiltom. Najmä tie sa dočkali veľkej kúpyschopnosti, pretože sa tento hit stáva pomaly, ale isto vážne nestarnúcim.

Nič pre elegánov

HORSEFEATHERSNa svoje si však neprídu tí, ktorí sú radšej za elegantnejšie oblečenie. Značka Horsefeathers pôsobí len pre jednu skupinu populácie. Už od úplného začiatku bola myšlienka jednoznačná, preto sa od nej neubieha ani teraz. Prečo taky? Veď nikdy sa nikto nezavďačí všetkým, a ak sú ľudia pracujúci v tejto brandži skvelí pre jednu skupinu obyvateľov, prečo sa zaoberať druhou. Veď k úspechu plne stačila priazeň tých, ktorí milujú tieto doskovej športy.

V ponuke tejto spoločnosti sa teda ešte raz stretnete iba s odevmi, ktoré sú ako na mieru robené pre snowboardistov a skateboardistov. Iste si ju ale obľúbia aj iné várka ľudí, pretože doplnky, ktoré sú veľmi štýlové, osloví určite aj niekoho iného než priaznivcov týchto dvoch športov. Predovšetkým školáci a študenti si prídu na svoje, pretože značka ponúka aj širokú škálu rôznych prevedení školských i iných batohov a tašiek.