Overshirt vo vašom šatníku nesmie chýbať. Ako ho kombinovať?

Jarné večery sú ešte veľmi chladné, preto si na večerné vyčíňanie po meste musíme pribrať niečo na seba. Overshirt vám nesmie v šatníku chýbať. Hodí sa do práce aj na akciu.

Niečo na seba?

Outfit máte doladený, ale napriek tomu by to chcelo niečo naviac? Rozmýšľate, že sa vrátite z akcie až v neskorých hodinách, keď bude chladno? Spoľahnite sa na overhirt. Tento kúsok sa bude skvele vynímať vo vašom šatníku a rozhodne nájde svoje využitie. Nosiť ho budete od jari do jesene, takže vyberajte dobre.

Bez goliera pre pohodový štýl

Chcete dnešný deň vziať v casual štýle? Nájdite si overshirt, kde bude úplne chýbať golier. Tento kúsok bude dobrou voľbou na nákupy aj na prechádzky mestom. Zaujmete, vyjadríte svoj štýl, nenudíte. Overshirt skombinujte s rovnými palazzo nohavicami, alebo sa vydajte klasickou cestou v podobe džínsov. Tento rok sú najviac in džínsy s rovnými nohavicami, takže si užijete dostatok pohodlia. Keď sa budete večer vracať domov, stále budete v tom najvyššom pohodlí. Topánky na podpätku zahoďte do škrapy a vezmite si radšej pohodlné mokasíny alebo tenisky na platforme.

So stojačikom pre fashion zásah

Overshirt s golierom sa stane zásadným vyjadrením vášho postoja k móde. Pokiaľ sa nechcete len obliekať, ale máte v pláne kreatívne tvoriť, tento malý kúsok bude pre vás veľkou výzvou a javiskom. Doprajte si kombináciu s farebnými nohavicami. Tajný tip sú ľanové nohavice s vysokým pásom a rovnými nohavicami. Uviazať si pokojne môžete aj zamatku na váš top, dovolené je všetko. Overshirt so stojačikom sa postará o to, nech si váš kreatívny deň dokonale užijete.

Oveshirt vyberajte nielen v základných farbách. Vydajte sa tiež smerom extravagancie a potlačí. Nikdy predsa nie je neskoro na vyjadrenie svojho vlastného názoru. Najviac v móde je osobitosť. Overshirt vám dodá odvahu vystúpiť z radu.