Ako si vyčarovať ženské krivky?

Máte štíhlu postavu a túžite po ženských krivkách? Ostatní ľudia vám závidia úzky pás, ploché bruško, chudé nohy, ale vy bojujete s postavou v tvare dosky a máte presne ten problém, ktorý väčšina ľudí nevie vyriešiť, chcete pribrať, ale nemôžete. Genetika a príroda si vyžiadali svoje.

Keď všetci hovoria, že chudé ženy to majú v obchodoch ľahšie, sú veľmi ďaleko od pravdy. Mnohé oblečenie vôbec nesedí tak, ako by malo. Ak sedí v páse, prepadáva sa cez zadok alebo hruď a naopak. To platí dvojnásobne, pokiaľ ide o priliehavé šaty, blúzky a formálne oblečenie.

Ako teda môžete pomôcť svojmu šatníku?

Výrazné farby

Ako je známe, čierna farba zoštíhľuje, takže nie je najlepšou voľbou. Svetlé farby a oblečenie s potlačou vás odlíšia a ukážu vám sebavedomie.

Skinny džínsy boli dosť

Aj keď sú už dlho veľkým trendom, skinny džínsy sa striedajú s rovnými alebo rozšírenými nohavicami, čo je pre vás výhodou, pretože opticky rozširujú a dodávajú vašim nohám veľmi sympatický vzhľad.

Vrstvy

Štíhlym ženám nie je s ich telesným tukom príliš teplo, preto sa z praktických a štýlových dôvodov navrstvite. Tričká, svetre, mäkké pončá a šály, všetko opäť vo výrazných farbách.

Tvarovanie opasku

Ak nemáte krivky, môžete si ich vytvoriť pomocou pásu. Opaskom okolo pása si vytvoríte nové proporcie. Je ideálny pre kombinézy alebo oversized svetre, dodá zaujímavosť bežným outfitom a dodá vám ladné krivky.

Vysoké podpätky

Na prvý pohľad nemusia dávať zmysel, pretože vás robia vyššími a predlžujú vaše nohy. Ale podpätky dodávajú ženám sebavedomie a sebadôvera je kľúčom k úspechu. Navyše lichotí zadku, ktorý je často silnou stránkou štíhlych žien.


Nebojte sa ani dlhých, širokých alebo naberaných sukní, najlepšie stiahnutých v páse a s rozparkom. Základom je zvýrazniť pás, preto sa radšej vyhnite vrecovitým strihom a tmavým farbám. A čo je najdôležitejšie, každá postava je krásna, ak to viete, bude to vedieť aj vaše okolie.