Čo je najviac in? Elegantná veľkabelka, do ktorej schováte nákup

Žena bez kabelky, to je úplne nereálna predstava. Žena potrebuje kabelku na uloženie množstva maličkostí a nevyhnutností. Neustále v nej niečo ukladá a niečo hľadá. Prekvapivo v nej aj mnohé nájde. Ak máte hlad, odniekiaľ vykúzli jablko a sušienky, keď sa vám odrie päta, vytiahne náplasť, inokedy zase potrebnú gumičku, alebo napríklad nožnice. Akokoľvek si často hovoríte, na čo je dobrá kabelka – tu máte odpoveď. Zmestia sa vám do nej všetky nevyhnutné veci av pravý čas vždy nájdete to pravé.

Hľadajte nadčasový, a pritom praktický model

Avšak aby ste boli za praktické dámy, ktorým nikdy nič nechýba v nečakanej situácii, musíte mať naozaj veľkú kabelku, do ktorej sa veľmi zmestí. Takzvané shopper kabelky, ktoré ponúkajú množstvo priestoru v najrôznejších priehradkách, sú ale teraz veľmi obľúbené. Môžete zvoliť tie s veľkými ušami aj káblami do ruky. Záleží iba na vás, čo preferujete. Bez problémov do nich naukladáte aj menší nákup. Pokiaľ plánujete kabelku aj na to, že do nej občas uložíte aj nákupy, keď si práve zabudnete väčšiu tašku alebo sa vám nechce vláčiť igelitku, vyberajte kabelku s pevnými a dobre vsadenými popruhmi. Bolo by predsa škoda, aby sa vám odtrhli hneď na prvýkrát. Takže veľkú kabelku v tohtoročnej sezóne jednoducho musíte mať. Najlepšie je decentný nadčasový značkový model, ktorý bude dobre vyzerať a zároveň sa ukáže ako praktický.

Kríženec kabelky a batôžku vyzerá športovo aj elegantne

Obľúbený je aj kabelko batôžtek. Tvarom a usporiadaním pripomína batôžtek, ale na rozdiel od neho má iba jeden popruh. Vyzerá skvele k športovo strihaným nohaviciam a bunde, a pokiaľ patríte medzi ženy športovkyne, ktoré chodia pravidelne cvičiť, bude elegantný aj praktický, pretože si do neho schováte tričko, legíny aj uterák. City bag kabelka je obľúbená na prechádzku do mesta. Stredne veľká kabelka s jedným alebo dvoma ušami a odnímateľným popruhom už ale taká praktická nie je. Hodí sa na dámsku jazdu v cukrárni alebo nedeľnú prechádzku do parku, ale už je na nakupovanie alebo každodenné nosenie do práce.