Street trend tvorí fishnet pančuchy

Už ste asi zaregistrovali street trend, ktorý sa rozmáha predovšetkým na sociálnych sieťach, napríklad ako je Instagram. Fishnet pančuchy vo forme veľkých sieťovaných ok udávajú dnešný trend. Tento trend, ktorý sa rozmáha už po celom svete doslova rýchlosťou blesku, sa nazýva práve takto. Tento trend z ulice vás nebude nudiť. Ak vás už nebaví všetky tie obnosené a opozerané nude pančuchy, trend fishnet pančúch je pre vás a váš šatník ako stvorený. Ide o príjemné oživenie všetkých outfitov. Presný preklad tohto názvu sú pančuchy z rybárskej siete. A ten teda na ne sedí ako uliaty. Sú totiž inšpirované práve známymi rybárskymi sieťami. Len v móde sa totiž môžete stretnúť pokojne s obyčajnou vecou, ​​z ktorej sa razom stáva celosvetový trend.

Fishnet pančuchy

Fotografie zaujímavých outfitov s fishnet pančuchami sa šíri doslova celým internetom. Môžete sa nimi nechať inšpirovať na Instagramu, Pinterestu a ďalších sieťach. Z internetu sa tento trend hravo presunul do ulíc. Všetci, čo sa neboja extravagancie a majú odvahu, by tieto pančuchy mali mať v šatníku. Ide predsa o street trend pôvodom z ulíc. Vo svete módy nejde ale v žiadnom prípade o žiadnu horúcu novinku. Fishnet pančuchy sa v móde objavili už v roku 2015. Vtedy je začínali nosiť celebrity a mnohé známe módna blogerka. K nám sa ale ako obvykle tento trend dostavil až po čase a koncom minulého roka začal brázdiť naše ulice. Je najštýlovejšie záležitosťou tohto roka a musíte ho mať.

Štýlová a extravagantné

Taká bude každá žena, ktorá do svojho outfitu zaradí fishnet pančuchy. Je totiž mnoho spôsobov, ako tento trend môžete nosiť. Medzi najobľúbenejšie jednoznačne patrí boyfriend džínsy, ktoré majú voľný a pohodlný strih, veľmi často s roztrhanými nohavicami. V kombinácii s vyzývavými fishnet pančuchami potom ľahko docielite veľmi extravagantného sexi outfitu. Celkový outfit môžete doladiť napríklad podpätky, ale skvele sa k nemu hodí aj tenisky. Ďalšie obľúbený trend tvorí klasické džínsy, kedy fishnet pančuchy vytiahnete až nad pás a k tomu si vezmete crop top. Vďaka tomuto outfitu vám skvele vynikne každá časť odevu. Ak vaše pančuchy pôsobí veľmi vyzývavo, možno až neslušne, majte na pamäti, že takéto už módne trendy bývajú. Majú jednoducho šokovať. Móda je hra, kde sa nehrá podľa pravidiel. Užite si ju plnými dúškami aj s fishnet pančuchami.